Gaat de training door?
Lid worden

Om zeker te weten of je nou wel of niet op fietscross wilt, geven we je de gelegenheid om onder begeleiding 4 keer op een zaterdagmorgen om 09:30 uur te ontdekken of je het leuk vindt. Zorg dat je op tijd bent, als je te laat bent kun je niet meer meedoen.

Het is verplicht dat de beginnende rijder tijdens de training onder begeleiding is van een ouder/verzorger. Ouders mogen tijdens de training de crossbaan niet betreden.

Voorafgaand aan de eerste oefentraining meld je je om 09:20 uur in de kantine; waar een formulier met je persoonlijke gegevens ingevuld moet worden. Dan krijg je ook een stempelkaart die voor aanvang van iedere proeftraining in de kantine moet worden gestempeld.

Voordat de training begint krijg je van de trainer in bruikleen een crossfiets, een helm en handschoenen. En wat je zelf aan moet doen is het volgende:

  • Een lange, stevige en liefst oude broek (geen joggingbroek en zorg er voor dat je broekspijp niet in de ketting kan komen).
  • Een stevige trui met lange mouwen of eventueel een jas.
  • Sportschoenen met genoeg profiel/grip.

Het stoplicht op de homepage van onze website geeft aan of de training wel of niet doorgaat. Raadpleeg 1 uur voor aanvang van de training het stoplicht; bij rood is er geen training, bij groen gaat de training gewoon door.

Uiterlijk na 4 proeftrainingen moet je besluiten of je lid wilt worden. Daarvoor dien je een ingevuld aanmeldingsformulier met copy ID in te leveren. De zaterdagtrainer zal dan beoordelen of je voldoende basisvaardigheden beheerst om op woensdag- en vrijdagavond van 18:45-19:45 mee te mogen trainen.

Klik hieronder om het inschrijfformulier voor je lidmaatschap te downloaden, en een document met praktische informatie over trainingstijden en tarieven.

Privacyverklaring

Infoboekje bijlage 2018