Skip to main content

Bingo


TFCC de Weirijders | Bingo

Extra inkomsten voor de club

Om extra inkomsten voor onze vereniging te generen organiseren wij elke maandagavond vanaf 20.00 uur een bingo in het clubgebouw van Wielersportcentrum de Betuwe aan de Schaarsdijkweg 9 in Tiel. Denkt u bij bingo nog steeds aan 90 balletjes in een bingomolentje? Nee hoor, dat was vroeger. We spelen nu BINGO met een elektronische bingo-machine. We spelen voor 1 rijtje vol, 2 rijtjes vol en de volle kaart! Met tot slot de hoofdprijs die de volgende keer misschien wel voor U is! De hele avond wordt alleen gespeeld voor geldprijzen.

Veel mensen waarbij het bingo spel niet bekend is zullen zeggen dat dit alleen gespeeld wordt door oudere dames en dat het maar saai is, maar geloof ons, niets is minder waar, al ruim 20 jaar verzorgen wij bingo avonden voor jong (vanaf 18 jaar) en oud.

Een bingo avond is voor veel mensen een gezellige avond uit, weg van de bank en de T.V. om even te genieten van een avondje voor jezelf! Combineer de gezelligheid en het samen zijn met vrienden en vriendinnen met de spanning van het spel en je hebt geheid een leuke avond. Daarbij steun je door je deelname de TFCC de Weirijders.