Skip to main content

Contributie


TFCC de Weirijders | Contributie

TFCC de Weirijders kent twee varianten in het lidmaatschap

Verenigingslid (rijder)

€ 110,- per jaar*
Een NFF en/of KNWU licentie is verplicht

Elk volgend gezinslid

€ 80,- per jaar*
Een NFF en/of KNWU licentie is verplicht

Een NFF Licentie kost € 10,- per jaar*. Het tarief voor een KNWU licentie is te vinden op www.knwu.nl
Voor beginnende rijders adviseren wij als eerste een NFF licentie te nemen.

(*) De bovenstaande prijzen zijn een momentopname en kunnen na instemming van de jaarlijkse algemene ledenvergadering gewijzigd worden.
Naast de contributie wordt er een vrijwilligersbijdrage in rekening gebracht, welke door middel van vrijwilligerswerk voor de club kan worden terugverdiend.

Indien je het lidmaatschap bij TFCC de Weirijders wilt beëindigen stuur je een mail naar het secretariaat en de penningmeester. Je kunt per kalenderjaar opzeggen en de opzegging dient voor 1 december binnen te zijn om voor het komende jaar op te zeggen. Indien de opzegging na 1 december is ontvangen dan is het lidmaatschap met een jaar verlengd en dient de contributie en eventuele licentie kosten te worden voldaan.

Trainingen, activiteiten en wedstrijden

Als je verenigingslid wordt mag je via onze vereniging meedoen aan alle trainingen en activiteiten. Daarnaast kun je deelnemen aan alle wedstrijden waarvoor je een geldige licentie bezit.

Voor wedstrijden van de NFF en KNWU is het dragen van een clubshirt verplicht. Tevens heb je een stuurbordnummer en zijbordnummers nodig om op je fiets te bevestigen. Een stuurbord en zijborden zijn te koop bij een BMX winkel, maar er zijn ook speciale leveranciers waar je kunt bestellen.
Houd wel rekening met de eisen van de verschillende bonden.

Eisen NFF

Bij deelname aan wedstrijden van NFF is het verplicht om een stuurbord aan te brengen op de fiets met het NFF-licentienummer daarop. Op het stuurbord dienen de cijfers van het licentie-nummer zwart te zijn. Deze cijfers moeten minimaal 8 cm hoog zijn. Daarnaast moet je een zijnummer aan je fiets aanbrengen met daarop eveneens je NFF-licentienummer. De cijfers op het zijnummer moeten minimaal 6 cm. hoog zijn.

Eisen KNWU

De eisen vanuit de KNWU zijn uitgebreid beschreven op de website van de KNWU.

TFCC de Weirijders heeft eigen clubkleding

Clubkleding van TFCC de Weirijders is te bestellen bij WLM Design.

Hoe kun je je aanmelden als lid?

Bij je inschrijving hoort een geldige kopie van je identiteitsbewijs (ID-kaart, kopie paspoort of uitdraai uit het bevolkingsregister).

Na inschrijving ontvang je een welkomstmail van de NFF en/of KNWU vertegenwoordiger en een contributienota van de penningmeester.

In deze welkomstmail:

  • Indien van toepassing je stuurbordnummer
  • Hoe deel te nemen aan wedstrijden

TFCC de Weirijders voegt je toe aan het mailbestand. Hierdoor krijg je alle informatie die we aan de leden verstrekken over trainingen, wedstrijden en andere bijzonderheden.

LET OP: Wijzigt jouw mailadres? Geef het even aan ons door!