Skip to main content

Vriendenloterij


TFCC de Weirijders | Vriendenloterij

TFCC de Weirijders als goed doel

De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. De VriendenLoterij is op initiatief van Humanitas in 1989 opgericht en is tegenwoordig onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Dankzij uw deelname bedroegen de totale inkomsten van de VriendenLoterij in 2018 ruim € 122,3 miljoen. Hiervan geeft de loterij 50%, te weten ruim € 61,1 miljoen, aan goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel.

U kunt ervoor kiezen om TFCC de Weirijders te kiezen als uw goede doel! TFCC de Weirijders is een actieve BMX vereniging waar ook de vrijwilligers de handjes uit de mouwen steken. Help, net als al die vele mensen, een handje mee; koppel TFCC de Weirijders aan uw lot(en).

Heb je loten in bezit? En wil je deze koppelen aan TFCC de Weirijders?

Neem contact op met de klantenservice van de VriendenLoterij.
Zij kunnen regelen dat je huidige loten worden gekoppeld en een deel van de bijdrage ten gunste komt van onze club.

Bel met de Ledenservice van de Vriendenloterij via 088 - 020 1020 en koppel je huidige loten.
De ledenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mailen kan ook; klik op de button voor alle contactgevens van de VriendenLoterij.

Alvast bedankt voor je actie!