Skip to main content

SponsorKliks


TFCC de Weirijders | Sponsorkliks

Wil je TFCC de Weirijders ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TFCC de Weirijders. Voor jou een kleine moeite, voor TFCC de Weirijders zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie wordt dan gestort op de bankrekening van TFCC de Weirijders.

Het maakt voor jou als klant niet uit!

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval profiteert TFCC de Weirijders hier direct van!

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch TFCC de Weirijders weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TFCC de Weirijders is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert TFCC de Weirijders niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van TFCC de Weirijders