Bestuur TFCC de Weirijders


TFCC de Weirijders | Bestuur

Met toewijding en passie

Graag stellen wij je voor aan het bestuur van TFCC de Weirijders.
Een actieve groep mensen met ieder zijn/haar expertise. Samen met de leden maken we van BMX een mooie sport.

Tom den Daas

Voorzitter

Tom | Voorzitter TFCC de Weirijders

Mijn naam is Tom den Daas; Voorzitter van TFCC de Weirijders.
Onze kinderen Siebe en Fedde doen beiden al geruime tijd aan fietscross, daarom zijn wij ook regelmatig op de baan en de NFF wedstrijden te vinden.
Mocht er iets zijn wat u kwijt wilt kunt u mij altijd aanspreken of contact opnemen door een mail te sturen.


Patrick Goossens

Penningmeester

Patrick | Penningmeester TFCC de Weirijders

Mirjam Fleuren

Secretaris

Mirjam | Secretaris TFCC de Weirijders

Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Mirjam Fleuren-Schogt. Ik ben de moeder van Finn Fleuren en getrouwd met Fabian Fleuren. Finn is al sinds hij 5 jaar oud is te vinden op de BMX baan. En hierdoor zijn wij als ouders betrokken geraakt met deze mooie sport. Omdat een vereniging alleen kan bestaan met de inzet van vrijwilligers. Ben ik sinds 2019 lid van het bestuur en vervul hier de taak van secretaris. Ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor de sport van onze zoon. En betrokken te zijn bij de verening. Mocht je vragen hebben kun je deze altijd aan me stellen. Ik ben regelmatig te vinden langs de baan, met wedstrijden of als er baan onderhoud gedaan moet worden. Spreek me aan of stuur me een mailtje. Ik zal altijd proberen om je te helpen.


Nico Blom

Traningscoördinator

Nico | Trainingscoördinator TFCC de Weirijders

Mijn naam is Nico Blom, trainingscoördinator bij de Weirijders.

Ik ben de vader van Amber, Bart en Thijs, mijn kinderen en ik fietsen allemaal bij TFCC de Weirijders. In 2020 kwam deze functie vrij binnen de club en ben ik in het bestuurslid geworden. Ik vind het prettig iets bij te kunnen dragen aan de club en ervoor te zorgen dat de trainingen zo goed mogelijk gefaciliteerd worden.

Als je vragen/opmerkingen hebtover trainingen, stuur dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Edwin Hovestad

Algemeen bestuurslid

Edwin | TFCC de Weirijders

Mijn naam is Edwin, de vader van Bradley. Bradley fietst al vanaf zijn vijfde bij de Weirijders en is nu 13. Samen met mijn vrouw zijn wij vrij actief bij de club op en rond de baan als vrijwilliger. Ik ben vorig jaar als algemeen bestuurslid begonnen zodat je ook kan meedenken en meebeslissen en weet wat er in de club allemaal speelt.

Rijdersraad

Om een betere afstemming te creëren tussen bestuur en rijders met betrekking tot technische aspecten van BMX, trainingen, clinics, accomodatie, specifieke rijderswensen, baan en algemene zaken is een rijdersraad actief.

Vertrouwenspersoon KNWU

TFCC de Weirijders doet haar uiterste best om het sporten zo veilig mogelijk te laten verlopen. We staan open voor alle vragen die met BMX en daaromtrent te maken hebben. Neem daarvoor contact op met één van onze bestuursleden.

Voor verschillende vragen over veilig sporten en grensoverschrijdend gedrag kan je bij verschillende 'loketten' terecht. Op Veilig Sporten van de KNWU vind je informatie over diverse onderwerpen.

© TFCC de Weirijders
Ontwikkeling: NetSolid Sights B.V.