Skip to main content

BMX European Cup 2024 (Nederlands)


Reserveren

  • Dagkaarten 15 of 16 juni € 25,- (Online voorverkoop € 20,-)
  • Passepartout 15 en 16 juni € 35,- (Online voorverkoop € 30,-)

Klik op onderstaande button voor het reserveren van kaarten, tentplaatsen en andere faciliteiten.

Bent u of kent u de sponsor?

Bent u of kent u de sponsor(en) die samen met ons dit internationale evenement tot een succes gaan maken?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden die we in overleg met de UEC kunnen bieden. Kom met ons in contact en laat weten wat u voor ons zou kunnen betekenen!

Bezoek tijdens het event ons horecaplein

  • Claudine Kuijlaars
  • BBQ Maters
  • Dick van der Wal
  • Harmonika Zaltbommel

Tijdens de BMX European Cup is er ook voor de inwendige mens vanalles te koop.

Europese BMX wedstrijden in 2024 naar Tiel

Half oktober hebben we in de Gelderlander bekend gemaakt dat wedstrijden 7 en 8 van de BMX European Cup volgend jaar naar Tiel komen.

Met vijf series van twee wedstrijden verdeeld over vijf BMX clubs in Europa zal uiteindelijk in september de nieuwe Europees kampioen bekend zijn.

Zoals Jolanda Polkamp, bestuurslid van de BMX commissie van de UEC, het verwoord; "We hebben gezien de ruime ervaringen van de wedstrijdcommissie van de Weirijders er alle vertrouwen in dat er straks in Tiel iets heel moois wordt neergezet."

Op 14 (trainingen), 15 en 16 juni (wedstrijden) 2024 zullen de wedstrijden op onze baan worden gehouden. Met meer dan 1000 rijders en rijdsters uit de hele wereld en een groot aantal bezoekers belooft het een echt spektakel te worden.

Op dit moment wordt er door onze wedstrijd commissie hard gewerkt aan de organisatie van deze wedstrijden. Zodra er meer nieuws is, brengen wij u via de media, onze website en social media op de hoogte!

Weirijders BMX European World Cup